“Eгоистични” и “властни”

Здравейте! Казвам се Антонина и съм на 18 години. Моята страст са спортът и книгите! Обичам да пътувам и да се наслаждавам на спокойствието на природата! Стремя се да бъда себе си, да не следвам тълпата и да изразявам свободно мнението си!
 Съгласих се да участвам в този проект, тъй като смятам, че насадените предразсъдъци трябва да бъдат премахнати, за да могат момичетата и жените свободно да изразяват себе си и да показват хармонията между тяло и душа, мисли и действия, стремежи и начин на живот!

 Изящни и крехки като кокичета, жените често крият и променят своята обвивка. Под влияние на предразсъдъци, представителките на нежния пол се затварят в себе си и нямат дързостта да открият силата си и да изглеждат по начин, който допада на самите тях. Много често, когато дамите отстояват своето виждане, биват определяни като “егоистични” и “властни”

В 21 век са наложени “по-високи” стандарти за красота, стереотипите за перфектна визия изкривяват представите за естетика. Повечето жени достигат до крайности от страх да не бъдат отхвърлени, крият несъвършенствата си с един размах на четките и гримовете, а така всъщност заличават чертите, които ги отличават. Именно заради това, в името на истинската красота, трябва да се стремим да запазим отличителните си белези без да ни е страх как това ще се приеме от обществото. Колкото по-подчертан е един недостатък, толкова по-уникален е. Всеки вижда красотата по различен начин, но умението е да я откриваш навсякъде! Бъдете красиви не само отвън, но и отвътре! Обичайте себе си и бъдете горди с това, което сте!


Автор: Антонина Тончева  








 Фотограф: Мария Давидкова 

Коментари