Честит Международен ден на театъра! 🎭

Честит Международен ден на театъра в годината на 30-годишния юбилей на Езикова гимназия "Д-р Петър Берон"! Той ще бъде тържествено отбелязан с пищен спектакъл, в който учениците ни ще покажат своите многостранни таланти и ще ни напомнят, че винаги сме били новатори и носители на духа на промяната! Ние сме образователна институция с утвърдени и дългогодишни традиции в сценичното изкуство и възпитаваме у учениците си любов към театъра. Училището се гордее със своите амбициозни, оригинални и успешни проекти на български, английски, испански, френски и немски език- с авторски пиеси и адаптирани постановки, с които ученици и учители заедно- в екип покоряваме фестивали и създаваме грандиозни спектакли с характерен почерк и с неконвенционално "звучене".
Нашите сценични продукти притежават неповторим стил- модерни са като се придържат към класиката.
Езикова гимназия успява да поддържа високо творческо ниво и да вдъхновява възпитаниците си през всички години от създаването си.
Театралното изкуство е незаменима част от училищния живот на Езикова гимназия и носи специфичния дух на школото. То е средство за изява на езиковите и креативните умения на възпитаниците ни!
Именно на такова зрелищно представление ще имате възможност да се насладите, ако споделите празника ни и уважите нашите таланти! Заповядайте на 19 април от 19:00 часа в голямата зала на Общински театър, гр. Кюстендил!





Коментари